Club Divins – El Vi Art i Cultura

Pertenezca al Club de Vinos Divins, un club de vinos donde gozar? de grandes ventajas.

* Compra de vinos y cavas con importantes descuentos.

* Asistencia a los cursos y actividades que se realicen en Enoteca Divins a precios especiales.

* Los socios disfrutaran, en exclusiva, de jornadas especiales como excursiones a cavas y a bodegas, cenas, maridajes y serán informados oportunamente de los actos que se realizan en Enoteca divins …

* Suscripción gratuita a la revista Mi Vino, una de las revistas más prestigiosas del sector. Recibirá 11 entregas anuales totalmente gratis.

* Asesoramiento enológico On-line. Los técnicos de Divins se encargarán de resolver sus dudas sobre catas y vinos in-situ, por teléfono o por e-mail.

* En el club Divins no esté obligado a comprar lo que no desee.

El club Divins le propondrá cada mes recibirá una oferta de 3 a 6 botellas de vino con su ficha técnica y sus notas de cata, el precio de dicha selección oscilará entre 40 y 60 € . Si por cualquier motivo no desea la selección mensual puede anularla sin ningún tipo de compromiso.

JA TENIM EL VI NOVELL 2020
 
Un altre any s’ha produit el miracle del vi. Fa gairebé dos mesos es va fer la verema i en aquest temps record
‘Ja tenim el Vi Novell’
 
El raïm va ser premsat i aquest aromàtic i jove most s’ha convertit en vi a través del maravellós procés de la fermentació. Com cada dia 11 de novembre i complint i mantenint la tradició catalana de posar a la venda aquest preuat i apreciat vi de l’any que històricament el bon aficionat al vi català esperava en aquesta data, Enoteca Divins dona la benvinguda al Vi Novell i us anima a tastar-lo i estimar-lo com a elaborat i com a cultura del nostre poble.
 
En arribar a Divins veureu una branca de pi a la porta mantenint la tradició de les masies catalanes que des de l’edat mitjana així anunciaven l’arribada del vi de l’any, era el marketing de l’época que va de l’edat mitjana fins al segle passat, ‘On hi ha ram, hi ha mam i si és de pi, és de bon vi’
 
Per presentar el vi novell, es feia tot un ritual, primer es procedia a tatxolinar la bóta, fer-li un forat per on rajava un fil de vi nou i així poder-lo tastar. Quan ja es tenia clar quina era la bóta que contenia el millor aroma i el “formigueig” ideal, es passava a aixetonar la bóta, és a dir, posar-li una aixeta, tot i que també es feia ús del terme espinjolar. En algunes contrades, com a la Conca de Tremp o al Baix Llobregat i especialment a Martorell, d’on ve la dita ‘El vi de Martorell et fa caure de clatell’ aquest procés d’obrir la bóta amb amics se’n deia “la primera missa”, tal com si fos un acte de consagració. Tant era així que mentre les bótes s’anaven aixetonant, es recitaven versos com si fossin oracions:
 
“Vi de Déu sempre alabat, no et moguis del meu costat, sigues mon llum i guia, tant de nit com de dia. Dies fa que no t’he vist. i em moría de trist ara que et veig t’alabo i vinga un trago”
“Beneït i alabat el Déu que t’ha creat, Corpus dominum nostrum requiem eternum, Amen”
 
I és que obrir les bótes, era inaugurar una festa amb majúscules. Un moment solemne en què calia agrair a qui fos per tancar el cicle vinícola i encetar-ne un de nou.
 
Gaudiu del primer vi, gaudiu del Vi Novell, un vi que expressa com ningú el caràcter primari del raïm, els aromes florals i de gominola, el gust a fruita i el pas per boca golós.
 
Reserveu la vostra caixa per no quedar-vos sense, ja que es un vi de curta durada i la producció es limitada. Podeu fer-ho a la web pel ‘Click & Car’ compreu per internet i la veníu a recollir amb el vostre cotxe sense esperes ni cost de transport o compreu-la directament i us la enviem a casa en menys de 48 hores per un preu d’enviament especial de 4,95€ per tota Catalunya.
 
‘Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi’
 
Benvingut el Vi Novell 2020.

Selección Club Divins Octubre 2020.

Descarga el boletín de los Crianzas Top Rioja

También pude informarse por teléfono:

  • 93 774 23 87

Contacto

Si desea pedir información sobre el registro o la membresía del club ponemos a su disposición un formulario de contacto.    ¡Visítenos!